vs&p amsterdam

creativiteit aan 't ij

SERVICES

VS&P biedt opdrachtgevers, uitgevers en reclamebureaus een breed scala van diensten aan. Hieronder vindt u een overzicht:

CREATIE

Om marketingdoelstellingen te behalen is een goed idee vereist. Onze creatieven denken graag vanaf de eerste fase met u mee.

CONCEPTONTWIKKELING
Het vernieuwen van bestaande concepten dan wel het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen er zorg voor dat de juiste doelgroep op de juiste manier geprikkeld wordt. Een team van creatieven staat tegen scherpe tarieven klaar om aan de slag te gaan.
ART DIRECTION
Van concept naar visueel. Of de uiting nu een commercial, DM of magazine is, onze art director zorgt ervoor dat de juiste vertaling wordt gemaakt
COPY
Onze copywriters zijn meester in het vinden van de juiste woorden en treffen altijd de goede tone of voice. Hierdoor komt uw boodschap precies over zoals u bedoelt. Voor internationale markten verzorgen wij ook adapties en vertalingen.

STUDIO

Snel kunnen produceren en altijd de hoogste kwaliteit bij levering. Dat is waar onze studio voor staat.

DTP
Een team van enthousiaste DTP-ers verzorgt alle vormen van print. Of het nu een krant, magazine, display, DM, huis aan huis folder of brochure is: een perfect eindresultaat is waar wij voor staan.

FOTOGRAFIE
Onze in-house fotostudio is geoptimaliseerd voor het maken van packshots. Perfect geschikt voor het verwerken van grote hoeveelheden beelden voor catalogi, webshops en/of huis aan huis folders. Door onze flexibiliteit kunt u bij ons snel terecht tegen de scherpste tarieven. Voor locatie en/of modellen fotografie werken wij samen met een geselecteerd aantal fotografen en stylisten.

BEELDBEWERKING
Meesters zijn we in het bewerken van beelden. Zoals het op een verantwoorde wijze omzetten van RGB beelden, rekening houdend met drukprocedé en het te gebruiken papier. Elk beeld heeft wel een bewerking nodig, soms alleen een retouche en soms volledig op kleur. Het draait uiteindelijk om een subliem eindproduct.

PREPRESS
Voordat uw document naar de drukker gaat, zorgen wij dat het is afgestemd en gecheckt. LR beelden vervangen door HR, al dan niet vrijstaand maken en vervolgens, met behulp van het juiste profiel, een drukgereed CPDF van het document realiseren. Zo bent u verzekerd van een product van de hoogste kwaliteit.

DIGITAL

In samenwerking met Rocket24 beschikken wij over een eigen digital afdeling die zelfstandig opereert.

WEBSITES
Met een team van creatieven, interaction designers en developers bouwen wij aan webapplicaties. Hierdoor kunnen we snel schakelen en profiteren onze klanten van scherpe tarieven en hebben geen last van dure mark-ups.

ONLINE CAMPAGNES
Display advertising en rich media zijn belangrijke onderdelen. Ons team maakt floor-ad’s en skyscraper zoals je ze nog nooit gezien hebt. Snelheid en stiptheid: dat beloven wij.

SOCIAL MEDIA
Het onderhouden van social media accounts is tijdrovend. Ons social team adviseert merken bij het inzetten van deze kanalen. Het volledig beheer uitbesteden is ook mogelijk, van Facebook tot Pinterest.

MOBILE
Mobiele apparaten werden nog nooit zo intensief gebruikt als vandaag. Ons team is gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van mobiele applicaties. Van responsive websites tot native apps. Alles is mogelijk.

PRINT MANAGEMENT

Niets is onmogelijk, zeven dagen per week staan wij voor u klaar. Samen stemmen we de planning af en zorgen voor een stipte levering. Wij stemmen kleuren af bij de drukkerij en controleren de afwerking. Van het begin tot het eind, of desgewenst alleen een onderdeel daarvan. Begeleiding op maat, volgens duidelijke afspraken.

DE SCHERPSTE PRIJZEN
Besparing is bij ons altijd het uitgangspunt. Niet alleen bij de grote trajecten, zoals magazines, kranten, reclamedrukwerk of catalogi, maar ook op kleinere producties, zoals stationery. Daarom bieden wij u een gratis check aan.

ONAFHANKELIJK
Natuurlijk staat betrouwbaarheid bij ons bovenaan. VS&P is bij geen enkel concern of drukkerijketen aangesloten en kan daarmee volledig onafhankelijk een objectief advies garanderen.

EEN UITGEBREID NETWERK
Op basis van onze jarenlange praktijkervaring en know-how en met gebruikmaking van ons zorgvuldig geselecteerd netwerk van producerende bedrijven in Nederland, West Europa en Azië, kopen wij drukwerk in.

HANDEN VRIJ
De grafische technieken zijn veelzijdiger dan ooit. Onze experts overzien dit terrein en helpen u graag bij het kiezen van papiersoorten en het adviseren over alle mogelijkheden. Het realiseren van stationery, brochures, posters, abri’s, displays, catalogi, boeken, kranten en tijdschriften nemen wij graag uit handen. U bent verzekerd van de scherpste tarieven en het scheelt u veel tijd.